Tack för seglations säsongen 2020

Stort tack till alla som besökt Strömsholms kanal under säsongen 2020. En lite annorlunda säsong anpassad utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller aktiviteter och öppet förhållanden på våra olika besöksmål efter vägen. Vi tackar så mycket för er förståelse och för att ni hjälpt oss att se till att upprätthålla rekommendationerna. Tack!

Vi tackar också för de synpunkter som kommit oss till kännedom under säsongen. Vi tar dem till oss och dina åsikter hjälper oss på vägen mot att bli en ännu starkare och bättre destination.

Kanalen stängde för slussning nu den 16/8 och går allt enligt plan så kommer vi att öppna för kanaltrafik igen 2021 under vecka 25 (veckan efter midsommar).
För dig som vill uppleva kanalen ett tag till så går det bra. Kanalen har sin speciella charm under sensommaren och tidig höst. Upplev den gärna från kanot, kajak eller kanske en ”SUP”.
Glöm sedan inte att det finns mycket att upptäcka även från land, bara ett ”stenkast från kanalen”.  Att cykla nu när den tidiga hösten börjar smyga sig på och träden skiftar färg är magiskt. Tips på vad du mer kan göra hittar du under göra sidorna.

Sidan skapades 18 augusti, 2020 av Mari Högkvist
Stäng kartan
De aktiva rutorna
Visa även:
Nyttig information
Din position